Magazinul online https://www.lenjeriioutlet.ro este oferit de SC ONE FASHION DISTRIBUTION SRL cu sediul social in str. Coralului 4, Bl. 2 Ap. 85, Bragadiru, Ilfov, Romania, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J23/475/2019, avand cod unic de inregistrare RO33497349.


Suntem o echipa tanara cu peste 5 ani de experienta in vanzarile online. Lucrăm din greu să oferim clientului calitate la cel mai bun preț de pe piață dar și în cel mai scurt timp. Comenzile plasate plasate pe site-ul nostru, în 95% din cazuri, ajung la client a doua zi.


Am petrecut foarte mult timp selectionand cu atentie fiecare textura, fiecare material, fiecare design si fiecare brand pentru a-ti pune la dispozitie cele mai frumoase modele de lenjerii pentru pat. Ne-am indreptat foarte mult atentia asupra calitatii materialelor intrucat suntem convinsi de faptul ca acestea sunt elementul primordial care asigura lenjeriile de pat perfecte. Beneficiind de un proces de manufactura etic si responsabil, lenjeriile de pat home-mag sunt selectate special pentru a pune la dispozitia ta o gama diversa de accesorii esentiale a caror menire este sa iti faca viata mai frumoasa, in fiecare moment.


Dacă vrei să îți schimbi atmosfera din dormitor fără a cheltui o avere pe tapet, mobilier și accesorii, poți lua în considerare să faci o schimbare cu ajutorul lenjeriilor de pat, al așternuturilor sau al cearceafului. La Home-Mag avem o gamă actualizată constant de seturi de lenjerie de pat, cuverturi si pături la prețuri accesibile. Vei găsi lenjerii din bumbac sau cocolino pentru o îngrijire ușoară, precum și lenjerii de pat sofisticate din bumbac satinat sau finet într-o varietate de opțiuni de culoare și design, permițându-ți să creezii dormitorul viselor tale în câteva minute.